Скандално

Кои са хората от „ударната бригада“ на пловдивската полиция? (видео)

Кога най-сетне ще видим кардинални промени във България? Това е поредния случай доказващ, че държавата се тресе от корупция. В разследването ще видите още и как се „нарежда“ главен редактор на онлайн медия.

Кои са хората от „ударната бригада”? Самуил Хаджиев започва работа в системата на МВР  през 2011 година като полицай в РДГП „Елхово“. През 2013 година става старши полицай, в сектор „Охрана на обществения ред“ в Четвърто районно в Пловдив. В периода  2014-2015 година е младши разузнавач в сектор „Криминална полиция“ на същото подразделение, а през 2018 г. е назначен като разузнавач в отдел „Криминална  полиция“ при ОДМВР – Пазарджик, където директор тогава е ст. комисар Йордан Рогачев.

След това кариерата на Хаджиев тръгва рязко нагоре. Той е назначен за началник на РПУ Раковски през септември 2019 година, а след  това е назначен за шеф на Трето районно в Пловдив. Първоначално е временно изпълняващ длъжността, тъй като няма необходимия стаж. Впоследствие заповедта му е променена на постоянна. С 8 дни преди законовия срок, както твърдят кадровиците в дирекцията. Заемайки поста, Самуил Хаджиев бързо се обгражда с доверени служители, които по-късно сформират „наказателен отряд“ – пишат още от РАЗСЛЕДВАНЕ НА NOVA.

Избор на редактора;

Сухиндол ИНФО в YouTube

Абонирай се (БЕЗПЛАТНО) за YouTube канала на Сухиндол ИНФО (с камбанка) и ще получаваш първи известия за най-новите видеа!