Политика

Осман Октай: Първият който беше похарчен беше Пеевски – от тримата с Борисов и Гешев (видео)

Той беше изваден от листите на ДПС и примката около него се стяга. Мисля, че ще бъде пожертван атрактивно, за да бъдат спасени други играчи Гешев има много работа още да върши – Радев и ашков ще го затрупат със сигнали и главният прокурор ще има дилема – или ще си свърши работата или ще отиде в небитието – може да му бъде потърсена и съдебна отговорност.

Контролираният вот е най-страшният вот. Чрез полицейските служби криминалният контингент – наркопласьори, трафиканти, джебчии се активизира чрез техните босове. Например – в последния момент от СДВР се обаждат на Киро Японеца и в квартали като Факултета в следващите два часа масово гласуват и така беше избрана Фандъкова.

Кошерът вече е разбутан – започва битка с окопали се във властта от 20 години. Най-елегантен ход, за да бъдат избегнати едни трети, нови, предсрочни избори след юли, е партиите на протеста да дадат мандат на правителството Янев и да работи 46-я парламент. Така ще бъде избегната клопката на тежки пазарлъци и загубата на време – се споменава под описанието на видеото на ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев.

Избор на редактора;

Сухиндол ИНФО в YouTube

Абонирай се (БЕЗПЛАТНО) за YouTube канала на Сухиндол ИНФО (с камбанка) и ще получаваш първи известия за най-новите видеа!