Скандално Video

Отделете време… Струва си! Защото промяната започва от нас самите! (видео) ОБНОВЕНА

Десислава се чувства ядосана в Павликени не толкова заради липсата на работа, а заради липсата на елементарна човечност.

Това ли трябва да бъде отношението към една млада майка? Явно власт имащите са толкова покварени и високомерни, че направо са забравили за основните ценности и качества на човеците в тях.

В този ред на мисли, какво трябва да кажем за работодателите? Защо всеки, който получи мъничко власт над другите се опитва да ги смаже? Ще оставя на вас да си отговорите на този въпрос.Всички сме навързани във една верига и сега може да сте добре, но имайте предвид, че днес е Деси утре Стефан следващия месец може и вие самите да изпитате нужда да бъдете третирани като нормално човешко същество. Какво толкова иска това момиче? Работа, уважение и нормално отношение!

Някой знае ли къде отиде добрината в българина? Ами… Корупцията я поглъща!

Видеото на Деси набира голяма популярност и ето един от коментарите на хората, който опреснява още повече картинката с липса на работа.

К.К.; А колко хора пенсионери работят взимат пенсия и заплата във почти всяка институция има такива!!

Значи за младите дръжки от домати? Няма работа. Няма реализация. Няма опит. Е, после? Кой ще я вдигне на крака тая нация? Бабите и дядовците ли? Ми те искат да си живеят спокойно старините. Младите искат да живеят динамично младините си и да се доказват. Това е напълно нормално в човешката природа.

Ще завърша с една подходяща мисъл на Легендата на хумора и сатирата Радой Ралин; „И дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи.“

 

Видеото, което Десислава Георгиева. пусна в мрежата относно дискриминацията, на която бе подложена от общински и частни „мениджъри“ подейства положително тя вече ИМА работа!

Деси доказа, че даването на публичност на проблемите и колективната работа води до 100% успех! Госпожица Георгиева благодари на всички, които споделиха, коментираха и се застъпиха за нея в Интернет мрежата.

Аз също благодаря на Деси, че показа как се прави и не се срамуваше да говориш за „слона“ в стъкларския магазин!
За финал искам да ви припомня запомнящото се заглавие на видеото на Деси; „Струва си! Защото промяната започва от нас самите!“

Заедно можем всичко!

Деси от Павликени
Сухиндол ИНФО в YouTube

Абонирай се (БЕЗПЛАТНО) за YouTube канала на Сухиндол ИНФО (с камбанка) и ще получаваш първи известия за най-новите видеа!