Любопитно

Пуснаха сезон 2 на хитовия сериал “The Boys”

Пуснаха сезон 2 на хитовия сериал “The Boys”

Рейтинг: 8,7 от 10 – с 172 599 гласа

На 4 септември Amazon пуснаха първите три епизода на втория сезон на хитовия сериал „The Boys” направен по поредицата комикси на Гарт Енис (Punisher MAX, Crossed, Preacher). Сериалът е деконструкция на „тропите“ от комиксите за супергерои, представящи ги като известни личности на днешното време, които злоупотребяват с тяхната мощ. Главен персонаж е Хюи Кембъл (Джак Куейд), който губи приятелката си по нелеп начин от ръцете на супергероя Ей-Трейн. След този инцидент, травмираният Хюи се запознава с мистериозния Били Бъчър (Карл Ърбан), който разкрива тъмната страна на „героите“ на Хюи и с помощта на колегите на Бъчър, те са на път да разкрият истината за супергероите и да им отмъстят. Вторият сезон на сериала се развива дни след действията от финала на първия и първите три епизода показват доста обещаващо продължение на поредицата и се очаква Amazon да пускат по три епизода от сезона на седмица. От пръв поглед сериалът прилича на типичния сериал за супергерои, но всъщност тези герои са злодеи, които са част от индустриален конвейер и се възползват от техните придобити сили. Поредицата е сравнително нова и лесно може да се изгледа, а вторият сезон е двойно повече забавен и брутално искрен към идеята за истински супергерои. Вторият сезон на „The Boys“ е оценен положително от критиците с 97% в уеб-платформата за филмови и телевизионни рецензии Rotten Tomatoes. Как да гледам Момчетата безплатно?
  • потърсете в zamunda.net
Линк към IMDb:  Легенда:
  • Тропите са единици, които представляват израз, реализиращ преносен смисъл; – напр. олицетворение, метафора, метонимия, ирония, алегория, хипербола и др.
Сухиндол ИНФО в YouTube

Абонирай се (БЕЗПЛАТНО) за YouTube канала на Сухиндол ИНФО (с камбанка) и ще получаваш първи известия за най-новите видеа!