Разследвания Video

Коя е жената от видеото направено в Бояна? (част 2 + видео + снимки)

Здравейте образовани и будни хора,

Поемам и разбирам мащаба на отговорността, която ме сполетя само седмица след първата статия и ще продължавам да ви информирам, за това какво се случва с разкритието за съществуването на този ключов свидетел.

Няма да ви губя времето и ще карам по същество, но преди това искам да знаете, че поради подигравките и безпочвени критики, които получих за говора си – знам, че имам дефект, но ще го превърна във ефект и за това, си написах, това, което имам да казвам за да следите мисълта ми по-добре и да лишим хейтърите от дневната им порция ОМРАЗА. Та… стига глупости за мене…

Нямам представа коя е ТЯ и не бих я предал дори и да знам коя е! Това е решение, която тя трябва да вземе на своя глава, когато  се почувства готова, че всичко ще бъде наред защото тук говорим за много сериозни обвинения срещу българската държавност.

Ако мистериозната ДАМА е невинна и има институция, която да я предпази, то само тогава истината ще бъде казана и чута, а разследващите власти ще пристъпят смело напред за да покажат на народа си, че има равна СПРАВЕДЛИВОСТ за ВСЕКИ, че имат по-добро оборудване от мен, но най-вече по-кадърен ресурс. Ако пък, няма заинтересовани държавни органи, то точно такива хора като мен й трябват на България и при евентуален интерес към мен, но НАЙ-ВЕЧЕ когато така наречената мафия СЕ ИЗЧИСТИ с удоволствие бих подал документи за държавна длъжност за да браня и помагам за доброто състояние на кибер-пространството на собствената си държава, което е в окаяно състояние и момчета и момичета като мен със силно развито чувство за справедливост не биват допускани на подобно ниво и част от нас се принуждават да влагат собствени средства и време за да разрешават националните загадки.

Бих желал да уточня, че на кадрите (подчертавам) НЕ СЕ ВИЖДА лице, а само фигура наподобяващ човек от женски пол, елегантна черна рокля, около 165-175 (по моя преценка) и гривна или часовник на дясната ръка. Няма начин лицето на тази дама да бъде разпознато с просто око, а само от хора разполагащи със много напреднала и скъпа технология – пример; МВР, ДАНС, ЦРУ, ФБР и други държавни органи.

(Лично аз опитах няколко не толкова популярни трикове от кухнята на компютърджиите, но безуспешно!) Няма да споменавам как нито, какво съм използвал.

Но, колкото по-малко разкривам (АЗ), толкова по-добре за моята приятелка по съдба, която уважавам и за която не спирам да мисля – добре ли е? жива ли е – здрава ли е? защо никой ама никой не се интересува от нея освен любител-журналист като мен и част от вълците на журналистиката в България – видях, че националните медии ме отказаха и ме накара да се замисля, защо са го направили?! Вие как мислите?

Журналисти от големи, стари и авторитетни телевизии изтриват имейлите ми без да прочетат какво съм им написал, а някой са толкова нагли и високомерни, че отварят писмото и не си правят труда даже да напишат кратък отговор или коментар. Как знам? Ами СМС-ите на телефоните на всички нас имат ОТЧЕТ за доставка… така е и при писмата, но има малка настройка ,която може да се направи и тя ще позволи подробен статус на писмото.

Истината ще излезе все някога и аз вярвам, че постъпих правилно като показах на българите, че съществува едно невежо и смело момиче, което може да реши всичко за един ден.

Друго важно уточнение, базирано на размишления по тази загадка ме кара да мисля, че ако подобна в кавички „режисура“ е умишлена – за мен има два варианта:

  1. Всичко това е един голям филм със декори, актьори и сценаристи или (Защо обаче няма интерес към установяването на истината, дори това да е така?)
  2. Всичко това е доказателството за един кошмар на народа на България и е време да анализираме най-важното! Живеем ли във Българията на Левски или живеем във Българията на „Бухалките, Чекмеджетата и Страхът от това да говориш…“? Свободата на колене…!?

Никой друг освен това момиче, има право да ме упрекне за това, че открих неволната или умишлена грешка – задавате ли си въпроса… ами, ако някой е искал да я открием? Защо заравяме следите, които следваме!? Каква е причината да не искаме да чуем, какво има да казва тази госпожица?

А сега бих искал да ви помоля да харесате, коментирайте или най-вече да СПОДЕЛИТЕ това видео за да ми помогнете да предам важно съобщение до нея и до будните българи. Не мисля, че полицията, ще направи, каквото и да било преди (ако е вярно, че има Мафия) да заличи СЛЕДИТЕ… народа трябва да спаси това момиче като й вдъхне сила и морална подкрепа за да се покаже и да довърши започнатото – вместо да я съдим и да пишем в коментарите кратки пожелания „в кавички“ за среща със Свети Петър.

Ако имате информация, която смятате, че би била полезна за моето скромно разследване, моля изпратете я на [email protected] – много е важно да останете анонимен и Ви препоръчвам да използвате псевдоним, но с автентична информация и доказателства, които категорично да удостоверят твърденията.

Колкото и скромно да звучи статията на обикновен любител-журналист достигна повече от един милион и двеста хиляди (1.2м) българи навсякъде по света – броят на информираните се увеличава всеки ден.

Благодаря за подкрепата на образованите, мислещи и будни хора, които ми написаха толкова хубави поздравителни писма. Благодаря, че мислите преди да говорите! Благодаря, че не сте от онези, които хвърлят камъни по хора, които даже не познават. Поклон!

За финал държа лично да изразя благодарност и уважение към Веселина Томова, Сашо Диков, Ана Минева и Весела Байчева – само те ми обърнаха от личното си време и внимание и се държаха на професионално ниво – те ме определиха като любител-журналист, а не аз себе си!

В описанието има линкове към страницата на Сухиндол ИНФО в фейса и линк към уеб-саита, ако искате да надникнете, за какво друго пиша.

Всяко харесване на страницата, всяко натискане на бутона АБОНИРАМ СЕ в YouTube, всяко споделяне на видео или статия от разследвате e огромна подкрепа за хора като мен и бих искал да ви помоля за малко побутване за начален старт на младежи като мен.

Благодаря и лека нощ! 🙂

[mk_gallery images=“940,936,937,938,939″ style=“style1″]

Сухиндол ИНФО в YouTube

Абонирай се (БЕЗПЛАТНО) за YouTube канала на Сухиндол ИНФО (с камбанка) и ще получаваш първи известия за най-новите видеа!