Разследвания Video

Коя е ЖЕНАТА на записа от „Чекмеджето на Бойко Борисов“? – Уникално РАЗКРИТИЕ на Сухиндол Инфо (обновена)

Вижте как свърших работата на И.Т. спецовете от прокуратурата и успях да открия КРИТИЧНО важен елемент пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата. Разбра се вече, че е жена във черна рокля (без ръкави) и бяла гривна на дясната ръка. Бих искал да уточня за читателите, че г-н Борисов е НЕВИНЕН до доказване на противното. Ето как случайно се натъкнах на отражението на жената от видеото. Припомням, че преди време се появиха необичайни снимки на премиера. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.
 • Като всеки обикновен човек чета новини. Знам, че Афера БГ беше един от първите сайтове, който публикува снимки и видео от АНОНИМЕН изпращач твърдящ, че парите, златото и пистолета са собственост на Премиера на Република България. Самия той в почти всяко интервю казва, че това с компроматите е организирана атака лично към него и правителството и в качеството си на обикновен любопитен гражданин реших да потърся улики за извършителите на атаките към Борисов.
Ако това, което успях да открия СЛУЧАЙНО може да помогне за разгадаването на загадката около това кой се „шегува“ така със него мисля, че би било добре за всеки да се кротне най-сетне и истината да излезе на яве! Лъжа ли е? Истина ли е? Само дамата от видеото може да каже. Какво направих?
 • Свалих видеото от профила на Афера БГ в YouTube
 • Увеличих звука на 400%
 • При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена
 • Казах си: – А, дали има начин да видя отражение?
 • Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко)
 • Когато се обръща на излизане от дрешника в страни на огледалото случайно засякох женска фигура (някой читатели казват, че може и да е преобразен мъж, но това оставям на вас да прецените)
Бойко виновен ли е? Не знам! Тези пари, злато и пистолет на Бойко ли са? Не знам! Обръщението ми към г-н Борисов: „Ако четете това, имайте предвид, че не Ви обвинявам за нищо и не искам да Ви навредя! Искам да помогна за разобличаването без да заемам страна. Днес слушах едно ваше интервю и Вие г-н Борисов казахте, че се притеснявате „някой да не ви посегне“ – ами и аз от това започнах да се притеснявам като започнах да чета коментарите на хората.“ Много от тях бяха агресивни и обидни по мой адрес, а аз просто изразявам мнение във свободна и демократична държава. Въпросът ми към Вас е; – Трябва ли обикновен човек като мен да се притеснява, че собственият му Премиер може да изпрати хора да го наранят заради това, че е споделил мнение и най-важното, че намерих важна улика? Ако е така и има опасност за мен и семейството ми – ще видя как ще се развият нещата и ще сигнализирам до компетентните органи и медии където мога. Обръщението ми към АНОНИМНАТА дама; „Здравей и прощавай, че аз трябваше да съм този, който те показа на България, но щом си с камера в ръката и снимаш то ти си наясно що за риск си поела още в началото. Аз просто успях да намеря този умишлен или неволен пропуск с отражението в огледалото. Искам да знаеш, че изобщо не ми е минавало през ума, че ти можеш да пострадаш по какъвто и да било начин. Част от хората коментиращи видеото в социалните мрежи мислят, че аз съм ти подписал (толкова е грозно, че ще го цензурирам) см*****та присъда, което е безумие…, ако мислят така то те са страхливците, които предпочитат да си траят цял живот – направо ги съжалявам (някой от тези жалки страхливци дори правят намеци за живота семейството ми).“ Хилядите добри и образовани хора обаче пишат, че двамата със теб сме много смели и показахме как се прави.“ Ако четеш моето писмо, моля те да се свържеш АНОНИМНО с мен за да знам, че всичко с теб е наред, и че си жива и здрава. Ако има някой, който може да ми се сърди това си ТИ и никой друг! Това е между мен и теб. Още веднъж те моля, просто ми напиши нещо на [email protected] Важни линкове:
 1. Оригинална статия в Афера БГ
 2. Видеото което свалих
 3. Какво казват от Афера БГ след анализа на Сухиндол Инфо?
 4. Какво написаха от Евроком?
 5. Какво написаха от Таймс БГ?
 6. Какво написаха от Янтра Днес?
 7. Какво написаха от 24 Часа?
 8. Статията бе публикувана още от Петел БГ, Факти БГ, Дунавмост, Извънредно Инфо, Сега БГ – и много други.
Висока резолюция
Висока резолюция 3840х2160
Ето един gif с увеличен контраст, на който се вижда по-ясно
Ето един gif с увеличен контраст, на който се вижда по-ясно
Сухиндол ИНФО в YouTube

Абонирай се (БЕЗПЛАТНО) за YouTube канала на Сухиндол ИНФО (с камбанка) и ще получаваш първи известия за най-новите видеа!